HTML

Rovatok

Heaven News

Eddig magamba tartottam ezeket a gondolatokat, most leírom, mert ha magamba tartom, akkor csak magamat építem másokat nem. MERT: Ezért egészen bizonyosnak tartjuk a prófétai beszédet, amelyre jól teszitek, ha mint sötét helyen világító lámpásra figyeltek, amíg felragyog a nap, és felkel a hajnalcsillag szívetekben. 2Péter 1:19

Friss topikok

Linkblog

2008.07.18. 01:08 yoshi

Készüljetek fel

Bill és Marsha Burns: ISTENI INSPIRÁCIÓ 2008—Készüljetek életetek néhány legfontosabb döntésére


Az Illés Listán megjelent: 2008. jan. 2.


Győzedelmes kijelentés

Ezt mondja Isten: „A győzelem új szintjére fogsz emelkedni. Már kezded látni azokat a sémákat életedben, amelyek mindeddig következetesen megnyitották az ajtót az ellenség ellened való munkája előtt. Ezek a sémák egyre nyilvánvalóbakká lesznek, ahogy fejlődsz és engedelmességeddel bünteted az engedetlenséget. Örvendezz ebben a folyamatban.

Küzdelmednek nincs vége, de ha visszatekintesz, észreveheted, hogy a győzelem gyorsabban jött, mint az elmúlt időkben. Ez azért van, mert haragodat és keserűségedet megtanultad elengedni, és az áldozat szerepet visszautasítottad. Ezután is fel fogsz állni, és amikor úgy döntesz, hogy hitedet Énbelém veted, és hogy Én átviszlek a nehézségeken, akkor még hatékonyabbá válsz az ellenség legyőzésében.

Ne félj az előtted álló ismeretlen kihívásoktól. Nem harcolhatod meg a harcot úgy, hogy nem látod az ellenséget, és támadási módszerét fel nem fedezted. Nyugodj annak biztosságában, hogy kegyelmem elég neked, Én pedig - ahogy Szellemem vezetéséhez igazodsz, - győzelemre viszlek” – szól az Úr.

„Mikor pedig zsinagógákba, bírók és hatóságok elé visznek titeket, ne aggodalmaskodjatok, hogy miképp vagy mit válaszoljatok, vagy mit mondjatok; Mert a Szent Szellem abban az órában megtanít titeket, hogy mit mondjatok.” (Lk. 12:11-12)

„Ez valóban annak az időszaka, amikor szélesebb dimenzióban döbbensz hatalomra, hogy minden akadályt legyőzz. A számodra vereséget hozó régi gondolkodásmódok kristálytisztává (tisztán felismerhetőkké) válnak. Olyan lesz, mint mikor álomból ébredsz, mert felismered léted és szellemi dominanciád (uralmad) abszolút valóságát.”


A megkülönböztetés magas helye

Isten szól: „Szellemileg magas helyre emellek, ahonnan nagyon tisztán fogod látni alant a völgyet. Már nem természetes szemeiden keresztül fogod látni a világot és az embereket körülötted, hanem a megkülönböztetés szemei által, amely áthatol a hústestet a szellemtől elválasztó fátylon.

Készülj fel belátásod (értelmed) szemeinek megvilágosodására. Felismertetem veled a dolgok bölcsességét, amelyeket eddig nem voltál képes felfogni. Ez képessé tesz arra, hogy legyőzd az akadályokat, és bizonyosságban é győzelemben járj.

Jelentős áttöréseket éltél meg annak megértésében, hogy miként hat a szellemvilág a testedre és a lelkedre, de őszintén megmondom neked, hogy felismerésed szintje a felét sem éri el annak, amire el fogsz jutni, és amit fel fogsz fogni. Minden egyes új kijelentés tulajdonoddá fog válni és meg fog erősíteni téged.

Bármit kérsz az Én nevemben az Én akaratom szerint, Én megcselekszem azt. Megtanítalak, és Szellemem által megmutatom neked, hogy mi a különbség aközött, amit hústest természeted szerint ’te akarsz,’ és aközött, amit ’Én akarok’. Ez a lélek és a test Isteni különválasztása lesz. Maradéktalanul engedd át magad ennek a folyamatnak.”

„Mert Isten Igéje élő és erőteljes, és élesebb bármely kétélű kardnál, amely áthatol egészen a lélek és szellem és az izületek és a velő különválasztásáig, és a szív gondolatainak és szándékainak megkülönböztetője.” (Zsidó 4.12)


Én vagyok a pilótád

Isten mondja: „A dolgok nem pontosan úgy valósultak meg, ahogy vártad. Ez azért van, mivel te nem vagy képes látni kezdettől a véget. Én terveztem meg ezt ily módon, azért, hogy felépülj a hitben, és hogy tudd, hogy Én veled vagyok, hogy a rendeltetésed felé vivő ösvényen irányítsalak téged. Gyönyörködj a tényben, hogy Én vagyok a te pilótád. És Én még a legirtózatosabb szorosokon is átmanőverezlek téged.

Ne hagyd ki és ne hagyd figyelmen kívül a kicsinynek és jelentéktelennek látszó lehetőségeket, mivel túlságosan a messze távolba nézel és a nagy távlatra koncentrálsz. Nagy dolgokat tartogatok a számodra, de nem szabad megvetned a kis kezdetek napjait.”

„Bár kicsiny volt kezdeted, véged bővelkedően gyarapodó lesz.” (Jób 8:7)

„Mondom, létesíts világos határvonalakat, és rendezd át fontossági sorrendjeidet, hogy áldásom, mint folyó, akadálytalanul folyhasson. Ott lesz a kísértés, hogy megteremtsd saját áldásaidat, és hogy saját erődre támaszkodjál, hogy megvalósítsd vágyaidat, de Énnálam van minden hatalom a Menny és a föld felett. Függj Tőlem, hogy Én tegyelek gyümölcsözővé. A te teljesítményeid ideiglenes természetűek, de amit Én hozok létre benned, örökkévaló.

Legnehezebb napjaid mögötted vannak. Sokat elviseltél, és kitartásodban megerősödtél. Bizony erősebb vagy, mint valaha. Hited sok megpróbáltatásban és nyomorúságban próbáltatott, és győztesen jöttél ki. Hűségedet igazságosságul tulajdonítom neked.”


Hosszú utat tettél meg, gyermek!

„Hosszú utat tettél meg gyermek, de nem mentél olyan messze, ameddig elmehetsz. Életed lehetőségeit nem merítetted ki. Ellenkezőleg! Meg fogsz lepődni, és gyönyörködni fogsz benne, amit számodra tartogatok. De lazán kell tartanod saját álmaidat és vágyaidat, hogy teret engedj az Én akaratom megjelenésének, hogy a legjobbat kaphasd, amit számodra tartok” - mondja az Úr. „Bízz Bennem!”

„Készülj a nyújtásra (présre). De tudd, hogy az eléd helyezett kihívás nem lesz nagyobb, mint amire képességed van. Bennem Bízz a győzelem és elszenvedés erejéért. Igaz, hogy mindent meg tudsz tenni Krisztusban, aki megerősít.

Amint a múlt ajtaja bezárul, és új és izgalmas ajtó nyílik meg előtted, bevégződnek életed összetöredezett, elvégezetlen dolgai. Örvendezz az új élet és remény ez időszakában.”


Láncok széttörése

„Lépésről-lépésre átviszlek azokon a dolgokon, amelyek következetesen botlásodra és szíved reményének elvesztésére voltak. Olyan lesz, mint a láncok széttörése láncszemenként, hogy tisztán láthasd a kötelék természetét, hogy soha többé csapdájába ne ess, miként az elmúlt időkben. Örvendezz a szabadság új szintjében!” - mondja az Úr.

„Voltak idők az életedben, amikor két oszlop közt hánykolódtál, lévén az egyik az ultra remény és áldás, a másik a teljes nyomor és reménytelenség. Ha ez útmutatások szerint Szellemem munkájának engedsz, e szélsőséges hullámhegyekből és hullámvölgyekből átviszlek a szellemi realitás és hit fennsíkjára. Mert bizonnyal Én vagyok a te hited szerzője és bevégzője, és megalapozlak téged e sík földön.

Utasítsd vissza, ne engedd, hogy az ellenség, Szellemem kijelentésének áradatából a kárhoztatás által kimozdítson. Taktikái nem fognak újdonság számba menni. Légy felkészülve ugyanazon öreg hazugságokra, melyek bűntudatot, szégyent és elutasítást hoznak. De most nagyobb képességet adok neked, hogy e támadásokat gyorsan meglásd és kezeld, és lenyomottságod ideje - mintha csak rossz álomból ébrednél, - egy pillanat alatt fog megszűnni.

Gyógyulást szabadítok fel benned, ami elmossa a múlt elutasításait és kudarcait, és képessé tesz, hogy menj tovább, bölcsességgel és kitartással. Engedd el a címkéket, amelyeket különböző személyek és körülmények ragasztottak rád, mivel Én, szerelmesemnek hívlak.”


Nyitott ajtók

„Készülj fel életed néhány legfontosabb döntésének meghozatalára, amikor olyan lehetőségekkel ajándékozlak meg, amelyeket el sem tudtál képzelni. Te az Enyém vagy, és az Én tervem az, hogy úgy felépítselek, és úgy megáldjalak téged, hogy a múlt csalódásainak és küzdelmeinek leghalványabb emléke se maradjon többé.

Ajtókat nyitok előtted, és jövőd olyan új lehetőségeit és távlatait fogod meglátni, melyről igazán nem is álmodtál. És olyan úton foglak vezetni, amelyet nem ismertél, és olyanokká teszem lábaidat, mint a nőstény szarvasé, ami képessé tesz, hogy a legnehezebb terepen is átjuss. A legszirtesebb helyekre is feljutsz, mintha csak sík terep volna, mert Én veled vagyok, hogy a görbét egyenessé, és az egyenetlent simává tegyem.

Olyan választások meghozatalának napjai előtt állsz, melyek örökre megváltoztathatják életed látképét. Keress Engem bölcsességért, és válassz bölcsen. Ha kérsz bölcsességet, bizonnyal adok neked.

Ebben az időszakban vissza kell szerezned az adottságokat és az áradást, melyeket egykor megragadtál. Az idő és a körülmények múlásával elvesztetted bizonyosságodat, de most van az idő, hogy visszaigényeld, ami jog szerint kezdettől fogva a tiéd volt. Nem térhetsz vissza ajándékod régi módon való megjelenítéséhez, mivel ennek olyanná kellett válnia, mint a magnak, amely a földbe hullott és meghalt, hogy gyökeret verhessen és felnövekedhessen benned, hogy gyümölcsöt teremjen ez időre. Légy nyitott és engedő” –szól az Úr.


Bill and Marsha Burns
Faith Tabernacle

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://profeta.blog.hu/api/trackback/id/tr24573683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása